Intro om ProForsyning

ProForsyning ApS er en uafhængig, privat danskejet virksomhed, som hjælper boligforeninger, deres beboere og andre med at navigere i det liberaliserede forsyningsmarked.

Baggrunden for ProForsynings forretningskoncept er liberaliseringen af forsyningsmarkedet, hvor nogle forsyningsarter – el og naturgas – er blevet liberaliseret, og hvor brugerne nu selv skal vælge mellem de forskellige leverandører og deres produkter.

Liberaliseringen giver således kunderne nye valgmuligheder, men skaber samtidig også stor usikkerhed og stiller nye krav til kunderne om at kunne navigere i dette svært gennemskuelige marked. Behovet for at nogen tager disse kunder ‘i hånden’ og yder noget uvildig, professionel hjælp, er derfor større end nogensinde.

ProForsyning vurderer løbende forsyningsmarkedet og indgår rammeaftaler for forsyningsleverancer på attraktive vilkår, som vi herefter videreformidler til vores beboere/kunder.

Når ProForsyning forhandler vilkår med forsyningsleverandørerne er der en hel række parametre, der indgår i den samlede vurdering af, hvor attraktive de forskellige alternativer er. Blandt disse kriterier er at produkterne skal leve op til

  • Der skal være tale om grøn strøm
  • Der skal være en attraktiv nettopris til kunderne
  • Vi vil ikke have ’skjulte’ eller ’mærkelige’ gebyrer, månedsabonnementer, eller lignende
  • Der skal ikke være nogen bindingsperiode og herudover skal virksomhederne leve op til følgende kriterier
  • Økonomisk solide og velfunderede med en grundlæggende ordentlighed og en kundeorienteret, kommerciel tilgang
  • En organisation, der rent faktisk effektivt kan håndtere et stort antal kunder
  • Effektive forretningsgange og processer, herunder moderne og effektive IT systemer, der smidiggør registreringen af nye kunder og tilbyder fleksible og effektive løsninger til kunderne